(a legutóbbi bejegyzéshez fűzött  olvasói kérésre)

Sztarlla Carrenpay avagy helyesebben Starlla Carrenpay  az elmúlt és minden bizonyal a jelenglegi évszázad legjelentősebb  karizmatikus női  filmszínésze.  Elsősorban  drámai szerepei emlékezetesek. Már-már démonikus erővel életre keltett alakjai mai napig meghatározói mérföldkövek a világ filmművésztében. Legjelentősebb alakításai az anyaság eszményét a modern társadalom ellehetlenítő forgatagába helyező monumentális örök érvényű filmeposzokhoz kapcsolhatók. Ilyen például a merész hangvételű Mother fucks the machine vagy, az egy szókimondó farmerasszonyság nem mindennapi küzdelmeit feldolgozó „Júliettletters”… hogy "mást"  (inkább) most meg se említsünk.

Starlla filmtörténeti legendáriumához tartozik a mondhatni példátlan bátorsága, (Pl: utóbbi bejegyzésben felemlegetett " Vörös Holdfény" c.  akciówestern nyaktörő lovas bravúrjaihoz, a rendező és producer aggályai és a lovaskaszkadőr valamint a lovak  által delegált állatvédő szervezetek tiltakozása ellenére sem volt hajlandó maga helyett dublőrt alkalmazni.)

Természetesen mint a  filmszakma más legjobbjai, Ő sem volt mentes a sztrárallűröktől. Feljegyezték a hogy szerződéseit csaki is azzal a titkos záradékkal volt hajlandó aláírni, hogy a forgatás során a kamera soha nem rögzíthette celluloidra az arcát. Ennek ellenére  mai napig a legünnepleltebb sztárok egyike.

A filmezést nem tekintette igazi önmegvalósító kifejezésmódjának.
Valódi élethivatásának mindig is a svéd bútoripar támogatását vallotta.  Ezen  nemes célkitűzésre  a pályája során összegyüjtött nem csekély magánvagyona igen jelentős hányadát   áldozta,
(a skandináv búrogyártás  erősödő pozicióit elemezve bárki felmérheti . mekkora sikerrel.)

Utóbbi időkben keveset hallani róla. Állítólag kétes hírű internetes társaságba keveredett, és a közelmúlt több botrányos onlineeseményében is része volt . Utoljára több kiskorú társaságában egy eurórai aquaélményparkban vélték felismerni.



Az itt róla most közzétett,   egyébként egyetlen fellelhető arcképén kedvenc rendezője és atyai barátja "bélla" társaságában kaphatta lencsevégre a szerencsés fotográfus. Sajnálatos, hogy az arcát és alakját, a művésznő már említett személyiségjogi rendelkezéseit tiszteletben tartva,  sajnos ki kell takarnunk.

Szerző: bélla

10 komment

Címkék: starla carrenpay

A bejegyzés trackback címe:

https://fafaragok.blog.hu/api/trackback/id/tr874345229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2012.03.28. 13:03:31

Svéd bútoripar támogatása. :D :D :D

micka · http://micka.freeblog.hu 2012.03.28. 13:28:06

zseniális, egyszerűen zseniális. :-)))))))
remélem lesz folytatás és egyéb szereplőkről is olvashatunk majd. mellékszereplőkről is.

2012.03.28. 15:11:50

Jaj igazán megtisztelő :D
Nem mondom h nem örülnék jobban neki a linkek nélkül :)

motymoty 2012.03.28. 15:13:16

@anyuss: Későn jöttél, délben még nem voltak linkek. :)

bélla 2012.03.28. 20:57:53

@micka: Jó ötlet :)eccer majd minden számomra kedves ember (asszon is) mekkapja maj a magajét.
@motymoty: akkor meg vagyol elégedve?:) délelőtt még télleg nem linkőtem.
@anyuss: Hajakarod kitörölgethetem őköt.

...vagy ha gondolod kűggyé három baráti linköt amit berakhatok alájok.

2012.03.29. 07:02:36

@bélla: :) Bármilyen MÁS link jó :)

cucka 2012.03.29. 09:38:14

ez tényleg zseniális volt, rég szórakoztam ilyen jól, várom a folytatást!
imádunk bélla! :)))))))))

motymoty 2012.03.29. 13:33:01

Eredetlieg botrányos onlineelismerést olvastam, és a kétes hírű medveseggre gondoltam. Amiből a fent nevezett sztárnak bőven és megérdemelten kijutott.

2012.03.29. 20:11:05

@motymoty: Megfordult a fejemben h medveseggből csinálom az új hátteret...
süti beállítások módosítása