A BLOGSZERKESZTŐSÉG KÖZLEMÉNYE.
A múlt heti négynapos ünnepet kihasználva bélla vendégül látta egykori szerelmét, az ünnepelt amerika filmszínésznőt, (nevét bélla nyomatékos kérésére nem publikáljuk). Annyit azért elárulhatunk illető hölgy és bélla  két évvel ezelőtti viharos "héja nász az avaron" jellegű szerelmi viszonyáról egy neves blog rovatából értesülhetett a nagyérdemű ígényesebb  közönség. (itt élményeit bélla az illető blogszerző nevében, szakmai zsargonnal élve "négerként" adta közre...akik nem olvasták, azok így jártak. bélla szavaival: "toll a fülökbe".)

A reprezentatív szépasszonnyal bélla a Trója című film forgatásakor ismerkedett meg. Mint emlékezetes, említett film nem csekély részben bélának köszönheti a világsikerét. Történt ugyanis, a film főszereplője az előzetes szerződését semmibe véve elhanyagolta fizikális állapotát,(kivált a feneke vált löttyedté) így bélla brilliáns beugrására volt szükség a film kulcsjeleneteiben mint a filmsztár (nem mellesleg fennt említett hölgy férje)  popó dublőre.
Az alkotók és befektető film-mogulok bélla hátsóját megvillantva látták csak biztosítva  a megfelelő  számú célközönséget a filmvászon elé, (és a dollár milliókat a bankszámlájukra bevonzani)
...és természetesen nem csalatkoztatak. Bélla hozta szokásos formáját...és (láthattuk) a film óriási siker lett.
Bélla értékeit látva (egyes források szerint, az öltözőben leste meg) gerjedt szerelemre a kéjsóvár díva. Kitartó ostroma állítólag meghozta a gyümölcsét. (baaár... meg kell jegyezni a mindig is lovagias és gáláns  bélla, következetesen csak is "baráccságról" beszélt a kettejük nem köznapi viszonyát taglaló kérdésekre.)
 

Mostani találkozásukkor  csak blogunk képriportere kapott értesítést és kizárólagos engedélyt  az eseménysorozat  dokumentálására. Ebből látunk egy kisebb válagatást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fafaragok.blog.hu/api/trackback/id/tr144327735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2012.03.21. 08:52:33

Szép kis munka lehet így összevágni a képeket, tök jó, hogy béllának még a feje is mozog. :)

bélla 2012.03.21. 10:59:31

@motymoty: Jajj Te gyerek! Ne beszé mán szamarakot...hát persze,hogy mozog. Hát még élek.

motymoty 2012.03.21. 11:23:35

Mozogjon még sokáig! :)

bélla 2012.03.22. 13:27:58

@motymoty: Köszi. Hát nem panaszkodok, mutat még néhe életjelet.
süti beállítások módosítása